<strong>Over</strong> ons <strong>Over</strong> ons

Over ons

Ons team

Steve & Davy

Steve & Davy

Oprichters van DS Real Estate

E-mail steve@ds-realestate.com Telefoon +34 605 269 240
de · en · es · fr · nl
Ilse van den Bogaert

Ilse van den Bogaert

Vastgoedadviseur

E-mail Ilse@ds-realestate.com Telefoon +32 486 390 860
de · en · es · fr · nl
Hermine Boffin

Hermine Boffin

Vastgoedadviseur

E-mail hermine@ds-realestate.com Telefoon +34 635 373 687
de · en · es · fr · nl
Wij Zijn <strong>DS Real Estate</strong>

Wij Zijn DS Real Estate

Wij zijn een geregistreerd makelaarskantoor in de Costa Blanca en Costa Calida regio.

Wij zijn actief in de vastgoedmarkt sinds 2021 en werken nauw samen met alle betrouwbare en gerenommeerde bouwers, alsook met andere immokantoren uit de regio. Zodoende kunnen wij onze klanten bijna alle nieuwbouw en herverkoop panden aanbieden.

Dit maakt het voor de klant eenvoudiger om met 1 makelaar te werken in je eigen taal en met begeleiding van a tot z tijdens het ganse aankoopproces en lang erna.

We kunnen je ook helpen met je hypotheekaanvraag, advocaat, verzekering, alarm, zonnepanelen, meubels, zonwering en nog veel meer!

Wij Zijn DS Real Estate 2

De Costa Blanca en Costa Calida zijn uitstekende plaatsen om onroerend goed te kopen als investering.

De prijzen blijven stijgen en mensen komen hier het hele jaar door op vakantie, wat huren erg aantrekkelijk maakt. Wij kunnen je helpen met het vinden van de juiste keyholder van je woning.

Bij nieuwbouw volgen we het hele proces op de voet en informeren we de klant over de voortgang. Zowel bij nieuwbouw als bij wederverkoop voeren we een grondige inspectie uit voordat we de akte bij de notaris tekenen.

Wij Zijn DS Real Estate 3

Vanaf oktober 2023 moeten alle makelaars in de Valenciaanse Gemeenschap zich registreren en aan een aantal voorwaarden voldoen. We hebben onze opleiding tot makelaar afgerond aan de API Academy en zijn lid van de beroepsvereniging API Alicante met registratienummer A-187. We zijn ook geregistreerd in Valencia met het nummer RAICV-1238.

We volgen de evolutie van de vastgoedmarkt op de voet en we trainen onszelf voortdurend om onze klanten op een professionele en correcte manier te begeleiden. We ontmoeten onze klanten graag via een online videogesprek om een eerste verkennend gesprek te hebben en je vragen te beantwoorden.

Wij Zijn DS Real Estate 4

We kijken ernaar uit om je binnenkort in onze regio te ontmoeten en met je samen te werken om je droomhuis onder de Spaanse zon te vinden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

WhatsApp